Hotel Cuatro Esquinas

Ikonisk overnattingssted sør på Tenerife

Med sine grove steinvegger, frodige bougainvillea som dekker inngangsbuen, himmelblå dører og vinduer og kurvstoler som inviterer til en god samtale over bordet, er dette et sted det er lett å bli glad i. Det dreier seg om patioen i Hotel Cuatro Esquinas, sør på Tenerife, et to hundre år gammelt herskapshus i den historiske bykjernen i San Miguel de Abona, som har den fengslende sjarmen som bare tidens tann kan gi.

Vakker patio med uteservering i San Miguel de Abona

Hotellets midtpunkt er uten tvil patioen − med en terrasse over den gamle dammen ved siden av ølkroen. Korridoren med dekorerte keramikkfliser som fører til de syv rommene, innredet med konsollbord av tre og gamle stoler, er imidlertid også et attraktivt arkitektonisk element . Legg til at hotellet ligger sentralt, i en brolagt gate like ved landsbykirken, og at det serveres deilig hjemmelaget mat, med den beste lokale vinen og syltetøy som man kan ta med hjem. Hva mer kan man be om?

Parking
Restaurant
Room service
Localidad
San Miguel de Abona

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk vannet og klimaanlegget på rommet ditt på en ansvarlig måte. Unngå unødvendig daglig vask av håndklær og sengetøy.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
- Vis ansvar i fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
- Respekter ferien til de andre som bor på stedet.
Stikkord
Etiquetas
1
262
262
10045