Hotel Costa Salada

Overnattingssted med sjarm på landet ved kysten av La Laguna
Dette er et avslappet sted som passer best for de som trenger en kraftig dose ro og fred, og som vet å sette pris på den utrolige utsikten over havets brenninger. Landhotellet Costa Salada, nordøst på Tenerife, er et slikt hus ved kysten som alle kunne tenke seg å ha, der all anspenthet kan løses opp med vandringer blant bananplanter og middagslurer ved bassenget. Det ligger isolert til ved havet, med en lys rødlig fasade prydet med et vindfang av stein og grønne balkonger, og nærmest henger over kystlinjen i Tejina. Et fredelig tilfluktssted der man kan glemme resten av verden.
Basseng med saltvann, paviljong og solrik terrasse
Dette er et sted med naturlig tiltrekningskraft. Når man har gått gjennom jerndøren og ikke lenger ser den enorme eiendommen med bananplanter som omgir huset, må man gå ned gjennom resepsjonen til dette hotellet med 12 rom, et hotell som er i stand til å fjerne alt som heter stress med sitt saltvannsbasseng, sine geranier og paviljongen med utsikt over Atlanterhavet. Dette forfriskende stedet ligger like ved den solrike og deilige terrassen, og er en fin plass å spise frokost eller lese en god bok. Den ligger lengst borte i forhold til chill out-området som bare er åpent om sommeren.
Airport distance
13.8 km
Environment
Kyst
Restaurant
Room service
Pool
Localidad
San Cristóbal de La Laguna

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk vannet og klimaanlegget på rommet ditt på en ansvarlig måte. Unngå unødvendig daglig vask av håndklær og sengetøy.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
- Vis ansvar i fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
- Respekter ferien til de andre som bor på stedet.
Stikkord
Etiquetas
1
262
262
10045