Hotel Caserío de Los Partidos

Overnatting i Teno landsbygdpark

En presentasjon av El Caserío de Los Partidos bør ikke bare fortelle at det er et unikt sted i vidunderlige Teno landsbygdpark − noe som ingen kan nekte for − men også at det ikke er nødvendig å stå tidlig opp til frokost. Her på dette hotellet på landet nordvest på Tenerife serveres nemlig frokosten når gjesten ber om det. En liten luksus, i likhet med det å sove mellom steinvegger fra 1600-tallet, puste inn frist luft og hive sekken på ryggen og gå en tur i naturen.

Sove midt i naturen i 1000 meters høyde

Etter en liten spasertur på 400 meter langs en skogsvei, kommer herregården til syne blant gresset, nesten innrammet av silhuetten til Teide. På rommene med steinvegger, i mer enn 1000 meters høyde, er man nærmest garantert å sove godt om natten, spesielt etter å ha beundret sjøene Lagos de Erjos eller blomstrende mandeltrær i Santiago del Teide, som ligger like i nærheten av hotellet. Og for å runde av dagen: et kveldsmåltid med kjøtt stekt i vedovn og karamellpudding med nougat.

Restaurant
Room service
Localidad
El Tanque

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk vannet og klimaanlegget på rommet ditt på en ansvarlig måte. Unngå unødvendig daglig vask av håndklær og sengetøy.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
- Vis ansvar i fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
- Respekter ferien til de andre som bor på stedet.
Stikkord
Etiquetas
1
262
262
10045