Hotel Bentor

Hotell i den historisk bykjernen i Los Realejos

Når man går forbi La Concepción-kirken fra 1700-tallet kommer man til et herskapshus i tradisjonell stil på høyre side som stammer fra år 1800. Inngangspartiet med tykke vegger, der det henger malerier av lokale landskap, hinter om hva som skjuler seg på innsiden: en vidunderlig innvendig patio, rom som ikke har mistet sitt gamle preg til tross for en grundig oppussing og all den ro og fred man kan ønske. For til tross for at det ligger midt i den historiske bykjernen i Los Realejos, nord på Tenerife, er Hotel Bentor et veldig fredelig sted.

Terrasse med basseng og utsikt mot Godínez-juvet

Alt ligger innen kort avstand. Resepsjonen fører til patioen, med en sal med moderne møbler, blant stein og lyng, som er forbundet med restauranten. Med mindre solen blir for sterk serveres det mat her. Eggerøre eller stekt ost anbefales spesielt. En tretrapp fører opp til en solrik korridor med glassvinduer der de gamle rommene ligger, med rikelig med plass og flotte skråtak. De moderne rommene ligger på utsiden, i bassengområdet og under terrassen, vendt mot Godínez-juvet.

Restaurant
Room service
WiFi
Pool
Localidad
Los Realejos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk vannet og klimaanlegget på rommet ditt på en ansvarlig måte. Unngå unødvendig daglig vask av håndklær og sengetøy.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
- Vis ansvar i fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
- Respekter ferien til de andre som bor på stedet.
Stikkord
Etiquetas
1
262
262
10045