Finca La Raya

Fredelig hotell for overnatting i Güímar

Her finner du ikke TV-apparat. Ikke radio heller. Den eneste lyden man hører på Finca La Raya er småfuglene og froskene som lever i fred og fordragelighet rundt dammen ved det enorme antillanske avokadotreet.. Det er et lite hotell, men det byr på store følelser. For å besøke det må man dra til bydelen La Hoya i Güímar, sørøst på Tenerife. Der ligger det blant eksotiske frukttrær som roseneple og pitanga, som rommene er oppkalt etter.

Drago-suiten med terrasse, åkerterrasser og fjell

Trappene foran den sennepsgule fasaden fører til en forgård utenfor spisesalen, der det serveres frokost med hjemmelagde kaker og syltetøy − prøv for all del det som er laget av gresskar og appelsin − og kveldsmåltider tilberedt med stor omhu. De falske malte vinduene er en morsom detalj, i likhet med det som er igjen av det gamle anglikanske kapellet og "puffene" for barna. Drago-suiten er noe for seg selv. Den har utsikt mot et eldgammelt dragetre som klynger seg til siden av kløften nedenfor, og en terrasse med vidt utsyn over åkerterrasser og fjell. Ekte skjønnhet og ro.

Parking
Room service
WiFi
Localidad
Güímar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk vannet og klimaanlegget på rommet ditt på en ansvarlig måte. Unngå unødvendig daglig vask av håndklær og sengetøy.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
- Vis ansvar i fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
- Respekter ferien til de andre som bor på stedet.
Stikkord
Etiquetas
1
262
262
10045