El Navío

Overnatting midt i en bananplantasje
Det ligger midt ute på landet, men har utsikt mot havet. For å komme hit må man kjøre langs småveier til man kommer til Alcalá, en liten kystlandsby sør på Tenerife, og derfra følge skiltet til høyre. Navnet betyr "Fartøyet", men landhotellet El Navío er omgitt av bananplanter, friskt luft, eventyrlig vakre små viker, ro og fred som bare brytes av landlige lyder som mekrende geiter og sporadisk kakling fra høns på gårdene omkring.
Rom med utsikt mot La Gomera
Når solen er framme, lyser den inn gjennom vinduene på de 11 rommene som er bygget som lave hus vegg i vegg, med en balkong der man kan betrakte solnedgangen og den imponerende utsikten mot La Gomera. Man kan vandre fra patio til patio, blant blomsterkrukker, nyte deilige frokoster på terrassen eller gå tur langs stien ned til stranden. Her går dagene sin naturlige gang, med små innslag av lokal koloritt, som at de besøkende alltid finner en deilig, moden banan ved inngangsdøren sin.
Airport distance
37.1 km TFS
Environment
Kyst
Parking
Restaurant
Room service
WiFi
Pool
Localidad
Guía De Isora

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk vannet og klimaanlegget på rommet ditt på en ansvarlig måte. Unngå unødvendig daglig vask av håndklær og sengetøy.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
- Vis ansvar i fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
- Respekter ferien til de andre som bor på stedet.
Stikkord
Etiquetas
1
262
262
10045