Hotell Finca de La Florida

Den beste utsikten fra La Geria

Hotel Finca de La Florida, som ligger midt på Lanzarote, er en elegant rekonstruksjon av den typiske byggestilen på øyen, og har et herskapelig preg over seg. Når man går ut på balkongene på rommene på hotellet kan kan se det vernede landskapet i La Geria: store områder med vinranker som vokser i vulkansk lava som brer seg ut så langt øyet kan se. Et fantastisk naturområde på denne vulkanske øyen, der man finner nasjonalparken Timanfaya, som er på verdensarvlisten.

Typiske retter på restauranten på Finca de la Florida

De to overbyggede terrassene på den hvite og grønne fasaden er uten tvil hotellets kjennetegn. Rommene har en landlig stil, men er veldig lyse og har utsikt. Baksiden av hotellet er det beste ved huset: en vidunderlig hage med palmer og frukttrær og et basseng for voksne og barn, og til og med en minigolfbane. En annen sterk side er restauranten, som er behagelig og enkelt innredet, hvor det serveres typiske matretter og man kan kose seg i leserommet med peis.

Gym
Parking
Restaurant
Room service
WiFi
Pool
Localidad
San Bartolomé

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk vannet og klimaanlegget på rommet ditt på en ansvarlig måte. Unngå unødvendig daglig vask av håndklær og sengetøy.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
- Vis ansvar i fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
- Respekter ferien til de andre som bor på stedet.
Stikkord
Etiquetas
3
262
262
10045