Hotel La Hacienda de Abajo

En nyrenovert gammel herregård med sukkerplantasje i Tazacorte

Dette nyrenoverte tempelet for raffinement fra 1600-tallet har sitt opphav i en gammel herregård med sukkerplantasje i Tazacorte, vest på øyen La Palma. La Hacienda de Abajo er mer enn et hotell. Det er et gammelt herskapshus som både er rikt på kunst og oppdatert på teknologi. Kjærlighet til utsøkte detaljer og gjestfrihet er husets motto, og det merkes på hvert eneste rom. Stedets kunsthistoriske verdi er udiskutabel, og å overnatte her er en nytelse for alle som har sans for den gode smak.

Ro og fred for voksne blant kunstverk, veggtepper og porselen.

La Hacienda de Abajo er hotell, museum og hage. Bak de høye dørene skjuler det seg en eiendom av mest raffinerte sort, kun for voksne. Fire tradisjonelle store hus omgir en hage med eksotiske planter midt i store felt med bananplanter. I den gjennomført elegante restauranten serveres retter med banan, som er den lokale frukten. Selv om det egentlig ikke frister å forlate rommene – med senger som nesten er kunstverk i seg selv– er det verdt å bli med på en guidet omvisning for å se den verdifulle samlingen av veggtepper, kunst og porselen, og det flotte bassenget.

Parking
Restaurant
Room service
Trekking routes
WiFi
Pool
Spa
Localidad
Tazacorte

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk vannet og klimaanlegget på rommet ditt på en ansvarlig måte. Unngå unødvendig daglig vask av håndklær og sengetøy.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
- Vis ansvar i fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
- Respekter ferien til de andre som bor på stedet.
Stikkord
Etiquetas
5
262
262
10045