Parador de Cruz de Tejeda

Et tilfluktssted der man slapper av midt i furuskogen på Gran Canaria
Det er et privilegium å slappe av på en luksusspa midt i den frie naturen på Parador de Cruz de Tejeda, omgitt av furuskog og kløfter. Dette typiske huset, som ligger 1560 meter over havet, tilbyr førsteklasses hotellopphold og varme omgivelser. Det ligger midt på øyen Gran Canaria, og den enorme steinterrassen fungerer som utkikkspunkt og gir en fantastisk panoramautsikt over Nublofjellet, selve symbolet på øyen.
Stier for de som elsker å gå i fjellet og avslapping i boblende vann
En resepsjon med buet tak med skinnende hvite vegger som står i kontrast til steinen, og rom som er designet for hvile og avslapping. Man trenger ikke en gang gå ut av rommene, for det er flott utsikt fra balkongene. Det praktfulle hydrotermiske bassenget i spa-avdelingen, som strekker seg ut til furuskogen, gir mulighet for å slappe av i boblende vann. Og hvis man vil utforske omgivelsene, finnes et av øyens flotteste kulturminner i landsbyen Tejeda, ni kilometer unna.
Airport distance
43.9 km
Parking
Restaurant
Room service
Trekking routes
WiFi
Pool
Spa
Localidad
Tejeda

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk vannet og klimaanlegget på rommet ditt på en ansvarlig måte. Unngå unødvendig daglig vask av håndklær og sengetøy.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
- Vis ansvar i fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
- Respekter ferien til de andre som bor på stedet.
Stikkord
Etiquetas
2
262
262
10045