Hotell Las Longueras

Et hotell midt i skogen like ved kysten
Selv om Hotell Las Longueras ligger i nærheten av kysten på øyen Gran Canaria, er det stedet for personer som liker ro og fred, turister som ikke er interessert i det konvensjonelle, eller de som ønsker å oppleve skogens ro. Denne villaen i spansk kolonistil bygget på slutten av de 1800-tallet står og ruver på en plantasje med frukttrær, palmer og hundre år gamle trær. Og på dette stedet er luksus noe så enkelt som å drikke et glass juice fra den lokale grønnsakhagen.
Det vakre huset Casa Roja i Agaetedalen
Det kalles for «Casa Roja» og har både elegante rom med antikvariske møbler og komfortable store rom med alt utstyr. Bassenget er omgitt av palmer og bougainvillaer, og ligger i et imponerende fjellandskap. Det er Agaetedalen, et nydelig naturlandskap med stier som går ut fra hotellets plantasje. Og for de som vil til kysten, båthavnen Las Nieves ligger bare to kilometer unna.
Airport distance
58.1 km
Environment
På landet
Parking
Pool
Localidad
Valle de Agaete

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk vannet og klimaanlegget på rommet ditt på en ansvarlig måte. Unngå unødvendig daglig vask av håndklær og sengetøy.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
- Vis ansvar i fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
- Respekter ferien til de andre som bor på stedet.
Stikkord
Etiquetas
2
9
15 13 10 11
262
262
10045