Hotell Casa de Los Camellos

Hotell i gamlebyen i Agüimes

Man kan ikke ta feil når man spaserer langs La Viñuela mens man ser etter hotellet Casa de Los Camellos. Den klumpete skulpturen av en kamel like ved den høye, gulbrune muren er et tegn på at man har kommet frem til rett plass: en stor steinvilla med mye historie i gamlebyen i Agüimes, på sydøstsiden av Gran Canaria, der det er en koselig stemning og grønne uterom, ro og fred og mye komfort. Et enkelt, men fint overnattingssted, som har alt man trenger for å hvile.

Rom med utsikt mot San Sebastiankirken

Den fantastiske beliggenheten, like ved Rosarioplassen, gjør den til et ideelt hotell for å oppleve Agüimes, selv om grunnen til at mange valfarter til de høye dørportene, der man ledet dromedarene inn før i tiden, er den fantastiske utsikten over landsbyen fra vinduene på de svære rommene, en panoramautsikt der klokketårnet på San Sebastiankirken er dominerende. En annen sjarmerende side som man også legger merke til: næringsrike frokostmåltider med typiske kaker og oster som har gjort seg fortjent til sitt gode rykte.

Parking
Restaurant
Room service
WiFi
Localidad
Agüimes

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk vannet og klimaanlegget på rommet ditt på en ansvarlig måte. Unngå unødvendig daglig vask av håndklær og sengetøy.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
- Vis ansvar i fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
- Respekter ferien til de andre som bor på stedet.
Stikkord
Etiquetas
2
262
262
10045