Hotel El Mondalón

Overnattingssted på landet i nærheten av Las Palmas by

Dette hotellet på Gran Canaria har så rene linjer at det utstråler harmoni. Perfeksjonen gjenspeiles i de røde pleddene som ligger sirlig plassert på de plettfrie hvite sengeteppene. I denne lille festningen med luksusrom på nordøstsiden av øyen er det simpelthen ingenting å sette fingeren på. Her finnes det dammer, staller, et oppvarmet basseng, en bodega og til og med en gård med dyr. Prikken over i-en? En enorm eiendom med trær og vinstokker der barna kan løpe og leke så lenge de orker.

En eiendom ved Bandama-kalderaen

Disse gamle steinbygningene ligger lave og firkantede oppover langs foten av fjellet, beskyttet av en steinmur, og går nesten i ett med landskapet. De er et godt eksempel på landlig minimalisme, med vindfang av tre tekket med takstein, tykke vegger og hager med perfekte linjer. Alt harmonerer med nærområdet, Bandama-kalderaen, som man kan utforske ved å følge en kongevei som går fra hotellet. Restauranten er av svært god kvalitet, men frokost i forgården og grillfest på fredagen er uten tvil høydepunktene.

Gym
Parking
Restaurant
Room service
Trekking routes
WiFi
Pool
Spa
Localidad
Los Hoyos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk vannet og klimaanlegget på rommet ditt på en ansvarlig måte. Unngå unødvendig daglig vask av håndklær og sengetøy.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
- Vis ansvar i fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
- Respekter ferien til de andre som bor på stedet.
Stikkord
Etiquetas
2
262
262
10045