Cortijo San Ignacio Golf

Andalusisk-inspirert hotell på Telde

Mens du er på ferie i et gammelt jesuittkloster som er omgjort til hotell på Telde, på østsiden av Gran Canaria, kan du drikke en iskaffe ved bassenget som er omgitt av trær og høye palmetrær, uten å trenge å se på klokken. Kombinasjonen av den kanariske fasaden foran og den andalusiske baksiden er en estetisk blanding som gjør Cortijo San Ignacio Golf til en drøm for alle golfspillere: Det ligger like ved en 18-hulls golfbane og er en oase som passer perfekt for å trekke seg tilbake fra livet utenfor.

Basseng omgitt av grønne planter, med overbygget terrasse og bar lounge

Hver krok på dette hotellet er sjarmerende, og alt sammen lager en fantastisk bakgrunn når man ikke vil drive med andre ting enn å sole seg i det fabelaktige bassenget omgitt av natur, med overbygget terrasse og «bar lounge». Hotellet innbyr en til å slappe av i skyggen av det enorme treet i patioen, et indre uterom laget i kanarisk stil, med en overhengende innvendig balkong med tregelender og en fontene. Hvis man ser etter mer ro og fred, er det lurt å ta inn i det lille huset: fire rom som ligger et stykke fra resepsjonen, med mye lys og antikvariske møbler.

Golf field
Parking
Restaurant
Room service
Trekking routes
WiFi
Pool
Localidad
Telde

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk vannet og klimaanlegget på rommet ditt på en ansvarlig måte. Unngå unødvendig daglig vask av håndklær og sengetøy.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
- Vis ansvar i fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
- Respekter ferien til de andre som bor på stedet.
Stikkord
Etiquetas
2
262
262
10045