Parador de El Hierro

Et tilfluktssted der man kan koble av fra hverdagen på El Hierro

Det ligger usjenert til på et sted der den vulkanske kysten flater ut. Parador de El Hierro, som befinner seg på sørøstsiden av øyen, er stedet man kan koble av og nyte roen. Denne typiske kanariske bygningen, som ikke er for stor og ligger i strandkanten, befinner seg ni kilometer fra nærmeste tettsted, et område av havnen i La Estanca. Dette er ikke stedet der man har det travelt, og det virker som om tiden går langsommere her. Det er et sted man kan hvile seg.

Svømme i rolig vann, like ved steinformasjonen Bonanza

Den beste måte å komme til hotellet på er med bil. Det ligger ved veiens ende, ved en klippe foran havet, med utsikt til steinformasjonen Bonanza, et representativt symbol for innbyggerne på øyen. Med et rom med en terrasse som vender ut mot havet har man garantert utsikt og den alle beste komfort. Det beste stedet for å nyte den friske luften, er på den overbyggede terrassen i den store patioen i nærheten av bassenget. Det er trapper som går ned til kysten, der det er små viker med krystallklart vann og muligheter for et rolig bad.

Gym
Kids services
Parking
Restaurant
Room service
Trekking routes
WiFi
Pool
Localidad
Las Playas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk vannet og klimaanlegget på rommet ditt på en ansvarlig måte. Unngå unødvendig daglig vask av håndklær og sengetøy.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
- Vis ansvar i fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
- Respekter ferien til de andre som bor på stedet.
Stikkord
Etiquetas
7
262
262
10045