Orienteringskart Las Raíces

Orientering i skoger på Tenerife

I en omkjøring fra motorveien til La Esperanza som fører til majestetiske Teide, ligger denne spektakulære kanariske furuskogen (nordøst for Tenerife). I nærheten ligger La Laguna (verdensarv) og den lille byen La Esperanza, som disponerer alle fasiliteter for den besøkende. Det kanariske furutreet er et endemisk bartre som har en uvanlig brannmotstandsdyktighet, i tillegg til en høy landskapelig og økologisk verdi.

Kanarisk furutreområde

Til tross for områder med tette kratt er det meste av kartet et behagelig løp under furuskogen, en mengde landformer og bratte skråninger, klipper og steinete grunn. Kartet er omfattende, har svært tekniske områder og et bredt nettverk av veier, noe som gjør det mulig å planlegge ulike typer trening i henhold til satte mål og nivåer. Når du er ferdig med dagen, kan du nyte rekreasjonsområdet som er angitt på kartet eller besøke det historiske området i den nærliggende byen La Laguna, med et bredt spekter av kulturelt tilbud på dagtid og uteliv på natten.

Parking
WC
Localidad
El Rosario
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Mapa Las Raíces orientación de Tenerife
jpg

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Idrettsaktiviteter må ikke utøves utenfor de tillatte områdene.
1
257
13
262
10045