Orienteringskart El Bosquecillo

Orientering med den beste utsikten over Lanzarote

Dette spektakulære kartet, som nås fra den lille byen Haría (kjent som Valle de las Mil Palmeras (Tusenpalmedalen)), gir deg muligheten til å nyte den beste utsikten over nordlige Lanzarote, et fugleperspektiv over en stor del av kartet på Risco de Famara, det enorme, blå havet i Chinijo-skjærgården. Kartet ligger på toppen av Risco de Famara, et vulkansk område som nesten mangler vegetasjon, og med en veldig karakteristisk og særegen natur.

Orienteringskart over vulkansk jord

Piknikområdet, som ligger i begynnelsen av løypen, lar deg nyte en familiedag omgitt av uovertruffen utsikt. Det vulanske terrenget, som overrasker på grunn av hvor sjeldent det er i orientering, byr på noen områder med mikrorelieff som krever en detaljert lesing av kartet. Vegetasjonen hindrer ikke høyt tempo. En må være oppmerksom på den lave vegetasjonen og være forsiktig, siden området har flere eksempler på endemisk flora. Og helt til slutt er det viktig å unngå de farlige klippene som flankerer kartet.

Parking
Localidad
Haría
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Mapa El Bosquecillo orientación de Lanzarote
jpg

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Idrettsaktiviteter må ikke utøves utenfor de tillatte områdene.
3
257
13
262
10045