Orienteringskart El Riachuelo

Orientering på Caldera de Taburiente

Etter en obligatorisk visitt til besøkssenteret Caldera de Taburiente nasjonalpark og nyte den fantastiske utsikten fra utsiktspunktet Cumbrecita, går du inn i kartet ved det anbefalte punktet for å nyte en orienteringsdag gjennom den tykke furuskogen som ligger nord i La Palma. Etter noen kilometer langs veien til El Paso finner du alle nødvendige tjenster.

La Palma og dens furuskoger

Dette kartet byr på et utvalg av terreng og tekniske elementer. En karakteristisk furuskog, som er lett fremkommelig, selv om den er preget av en moderat høydeforskjell, går over til åpne områder med lav vegetasjon hvor en oppdager gamle avlingsmurer, vanngallerier og tradisjonelle vanningselementer. Denne løypen, supplert med hjelpen til besøkssenteret Caldera de Taburiente, gjør det mulig for oss å forstå noen av de viktigste naturlige egenskapene til La Palma som har betinget og modellert innbyggernes tradisjonelle skikker.

Parking
Localidad
El Paso
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Mapa El Riachuelo orientación de La Palma
jpg

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Idrettsaktiviteter må ikke utøves utenfor de tillatte områdene.
5
257
13
262
10045