Uteliv på Kanariøyene

Leve natten på solens øyer

Kanariøyene er et paradis der hvile og natteliv perfekt kan kombineres. Et fantastisk sted der du kan finne roen du trenger for å koble fra rutinene uten å gå glipp av festen og moroa.

Contenido

Det finnes mange steder med natteliv på øyene. På Lanzarote, for eksempel, skiller Puerto del Carmen, Playa Blanca og Costa Teguise seg ut. Her kan du finne mange steder hvor du kan ta en drink. På Fuerteventura er Corralejo som også er kjent for natteliv. Denne ligger i det nordøstlige hjørnet av øya, samt Puerto del Rosario. Gran Canaria tilbyr et bredt utvalg av miljøer. Fremfor alt bør du ikke gå glipp av hovedstaden, Playa del Inglés og Maspalomas. Og hvis vi snakker om Tenerife, Puerto de la Cruz og Playa de las Américas, er disse fortsatt de mest besøkte stedene for natteliv. Selv på mindre og mer bortgjemte øyer, som for eksempel La Gomera, La Palma og El Hierro, er det mulig å finne natteliv.

Contenido

Gastronomien er svært godt integrert i den kanariske kulturen, og dette gjenspeiles i det omfattende tilbudet av lokale restauranter. Selvfølgelig fins det også mange steder der du kan nyte internasjonale retter, og til og med etablissementer som er anerkjent med den prestisje-tunge Michelin-stjernen. Enten det er en romantisk kveld med partneren eller et møte mellom venner, er en middag en utmerket måte å starte en uforglemmelig kveld på.

Contenido

Takket være den behagelige temperaturen og den klare himmelen hele året, er det vanlig å fortsette natten etter middagen ved sitte på en terrasse med utsikt mot havet. Det er mange måter å nyte en drink på, enten det er en livlig  «chill-out» sammen på stranda, eller det er i roen på et hotell med fantastisk utsikt der du kan nyte stjernene under den reneste himmelen i Europa. 

Contenido

Etterhvert som natten skrider fram, mangedobles alternativene og musikken går i bresjen. Puber og diskoteker på Kanariøyene fortsetter å være åsted for noen av tidenes mest ettertraktede DJ-er, et fenomen som tiltrekker både fastboende og besøkende, og som fyller rommene med en festlig atmosfære som alltid er intens og livlig. Også elskere av jazz og tradisjonell kanarisk musikk vil finne arenaer, klubber og konsertsaler å gå til.

Contenido

Takket være det spesifikke skattesystemet på Kanariøyene, med en merverdiavgift på bare 7 %, en sats som er mye lavere enn i resten av Europa, er prisene lave på alle fritidsaktiviteter. Og derfor er det mulig å nyte mer for mindre.