Hvorfor Kanariøyene er så elsket av golfelskere

Mekkaet for golfere? Finn ut hvorfor.

Contenido

Golf er en sport som fengsler de som driver med den. Det er mange grunner. For det første på grunn av utfordringen med å spille bra. Det er ikke noe mer avhengighetsskapende enn å kunne sette en ball ned i et lite hull som er 400 meter unna på bare fire slag. Men det forfører også fordi det spilles utendørs og du kan nyte vakre landskap. Og fordi nivået av konsentrasjon det krever gjør at du glemmer ethvert problem eller bekymring; det er ballen, køllene og hullet. Opplevelsen er komplett, perfekt, uforglemmelig, hvis været er bra, hvis fasilitetene er av kvalitet, hvis tilgjengeligheten til banene er god... Alle disse betingelsene er oppfylt i løpet av Kanariøyene. Derfor er skjærgården et av mekkaene for golffans, et drømmested å spille noen slag på greenen (med Atlanterhavets blå i bakgrunnen).

Contenido

Kanariøyene kan skryte av det beste klimaet i verden, med milde temperaturer hele året som er rundt 24 ºC i gjennomsnitt. Og det regner lite. Det betyr at det er mer enn nok å gå ut å leke med poloskjorte og shorts, selv om det er februar. En gave.

Contenido

Det er umulig å spille på Kanariøyene og reise hjem uten uforglemmelige trykk på netthinnen. Fordi de ikke er "normale" felt. Til tegningen av hvert hull, til vegetasjonen som omgir fairwayene og greenene, må vi legge til Atlanterhavet som, majestetisk, vanligvis er hovedpersonen hver gang du ser opp. Vær forsiktig, for dette vidunderet for øynene kan forvirre spillerne når det gjelder å gjøre det beste skuddet. Advart forbli...

Contenido

En av de største fordelene med å spille golf på Kanariøyene er variasjonen og antallet baner. På denne måten kan spilleren, uansett nivå, velge den som passer best for deres evner, selv om de vil like å spille på noen av dem fordi banene er designet for fans av alle erfaringsnivåer. Og det kan bare oppnås med signaturen til ekspertdesignere som Severiano Ballesteros, Donald Steel eller Dave Thomas.

Contenido

Det er enkelt å spille på Kanariøyene av flere grunner: banene er lett tilgjengelige; hotelltilbudet er komplett og variert ettersom det er en turistskjærgård; Klubbene har førsteklasses fasiliteter og tjenester (vogner, caddier, monitorer, restauranter, hoteller, barer, spa...). Detaljer som enhver golfspiller verdsetter og setter pris på.

Contenido

Faktisk er Kanariøyene et paradis for golffans. Men et spill varer ikke en hel dag, så du kan dra nytte av fritiden mellom kampene til å nyte andre opplevelser i de mange og varierte turisttilbudene på øyene. Og de er ikke få! Strender og naturlige bassenger, skoger, vulkansk landskap, dype raviner, moderne byer... Dette slutter ikke etter det 18. hullet. Hvor skal jeg starte?

Contenido

Anerkjennelsen som Tenerife har mottatt kan utvides til resten av Kanariøyene: den har blitt valgt som en av de 15 beste golfdestinasjonene i verden for 2020 i International Association of Golf Tour Operators (IAGTO)-priser som ble gitt under den siste utgaven av International Golf Travel Market, den største profesjonelle messen for destinasjoner, byråer, turoperatører og selskaper knyttet til golf.