Hva kan du gjøre på Kanariøyene i november?

November er den perfekte måneden til å slappe av og lade opp før julefeiringen begynner. Om du reiser til Kanariøyene på denne tiden, vil vinteren virke veldig fjern, for her er gjennomsnittstemperaturen 24º C og dagen har 9 timer med sol. Til tross for at vinteren er nær, kan du derfor fortsatt nyte havet, sanden og den klare himmelen.

Contenido

Ettersom det er bølgesesong i november, er dette en av de beste månedene til å drive med surfing. Det er en opplevelse å ta de første stegene ledsaget av profesjonelle, uten at du må bekymre deg for om du har brett eller ikke. På øyene finnes det mange tjenester for elskere av denne sporten, inkludert utleie av utstyr og materiell. 

 

Contenido

Det behagelige klimaet på Kanariøyene gjør at du kan ta fine spaserturer langs kysten og ta deg en dukkert selv i slutten av november. De varme temperaturene inviterer deg til å oppleve de hvite, gylne og svarte sandstrendene. Så glem ikke badedrakt og solkrem når du pakker kofferten.

 

Contenido

Stranden i El Burro på Fuerteventura har i mer enn 30 år mottatt hundrevis av mennesker som slipper dragene sine løs i vinden, i november. Dragenes fargespill mot himmelen bidrar til en glad og bekymringsløs festival som samler folk fra hele Europa.