Hva kan du gjøre på Kanariøyene i mars?

Nå begynner en av de meste etterlengtede årstidene – våren kommer til Kanariøyene. Men forskjellen er liten, for på denne destinasjonen oppleves det vårstemning hele året. Temperaturene er alltid milde og behagelige, så det beste er å ta på seg sandaler og nyte en dag på stranden, mens de i andre land fortsatt kler seg i genser og frakk.

Contenido

Kanariøyene ønsker velkommen til de som elsker havet og stranden. På de åtte øyene finnes det flere steder der du kan surfe og finne de beste bølgene. På topp for å utøving av denne sporten ligger Fuerteventura og Lanzarote, med store og kraftige bølger, for ikke å glemme Gran Canaria og Tenerife, med berømte bølger som er høyt verdsatt av eksperter. Men sikkert er det at mange av de kanariske strendene har bølger som passer for alle nivåer. 

Surfing på Kanariøyene er blitt en stor attraksjon for profesjonelle på høyt nivå som deltar i viktige globale konkurranser hvert år, som for eksempel ASP WQS eller Red Bull Rival-mesterskapet. 
 

 

Contenido

Fornøyelse måles i smil, og det er enda bedre hvis de deles. Kanariøyene har parker du kan besøke med familie og venner – kaste seg ut i vannsklier i full fart, nyte et show med spekkhoggere eller spasere gjennom en by i ville vesten, det er bare noen av oppleggene som tilbys. Du kan også besøke dyreparker og akvarier, temaparker som for eksempel Sioux City og Angry Birds Activity Park, eller vannparker som den imponerende Siam Park, den største i Europa og en av de beste i verden.

Contenido

Når natten nærmer seg, kan dagen fremdeles by på fantastiske solnedganger. Noen steder der du kan nyte vakre solnedganger, er Famara-stranden (Lanzarote), den vakre opplevelsen når tidevannet går tilbake på La Restinga (El Hierro), fra Mar de las Calmas, eller den naturlige stranden Benijo (Tenerife), midtpunkt i utallige fotografiske reportasjer.