Hva kan du gjøre på Kanariøyene i januar?

Å starte året med å flykte fra kulden for å nyte stranden, solen og naturen er mulig – og det er takket være de alltid varme og behagelige temperaturene på Kanariøyene.

Contenido

Ingenting er bedre enn å bade på en strand med krystallklart vann for å starte året med fornyet energi. A ta en dukkert den 1. januar er allerede en tradisjon på Las Canteras-stranden i Las Palmas på Gran Canaria. Dette er blitt den mest populære begivenheten for å ønske det nye året velkommen.

 

Contenido

Kanariøyene har en rik og musikalsk kultur. Og et godt bevis på dette er den internasjonale musikkfestivalen på Kanariøyene som innleder den musikalske aktiviteten i Europa. Med mer enn 30 års erfaring, er det internasjonal klassisk musikk som er referansen når orkestre fra hele verden samles på Kanariøyene i januar og februar, hovedsakelig på Gran Canaria og Tenerife.

Konsertene holdes i noen av de mest unike og representative bygningene på øyene – Auditoriet Alfredo Kraus på Gran Canaria, som er oppkalt etter den mest internasjonale kanariske tenoren, og auditoriet på Tenerife, Adán Martín, som er verket til den berømte arkitekten Santiago Calatrava.
 

Contenido

Hver av de kanariske øyene tilbyr et bredt utvalg av naturområder for å slappe av og gjenvinne krefter etter jul. Øyene er av de mest verdifulle og spektakulære økosystemer i verden for sine vulkaner, eldgamle skoger, paradisiske strender med stille vann, sanddyner og den reneste og klareste himmelen i Europa for stjernekikking. Et sted fullt av energi som er perfekt å besøke når som helst på året.