Hva du skal besøke med barna dine på Kanariøyene

Rastløs? Rolig? Dyreelsker? En strandfreak? Passer barnet ditt til noen av disse definisjonene? Dette er stedene du må besøke på Kanariøyene.

Contenido

Kanariøyene er et paradis å besøke med barn, som vil ha en flott tid med å nyte følelsen av frihet som denne atlantiske øygruppen tilbyr hver dag og de mange attraksjonene designet spesielt for dem. Uansett hva barnet ditt er, ikke nøl: På Kanariøyene er det et sted som ser ut til å bære navnet hans. Her er noen forslag:

Contenido

Hvis du har brukt mange timer av livet ditt på å prøve å få barnet ditt opp av vannet (det være seg fra badekaret hjemme, fra stranden eller til og med fra en sølepytt), vil den spektakulære Siam Park på Tenerife gjøre deg målløs. Det ble valgt av TripAdvisor-brukere som det beste badelandet i verden mellom 2014 og 2019, og det er mange grunner til å okkupere denne pallen. Med et areal på 185 000 kvadratmeter, har dette paradiset av vann og palmer i kongeriket Siam alle slags attraksjoner der voksne også vil ha en flott tid. Den har til og med en hvit sandstrand med den største kunstige bølgen i verden.

Contenido

Et annet godt alternativ for de som er forelsket i vann er å nærme seg Aqualava Waterpark, et badeland med fem sklier, en kunstig elv, et bølgebasseng, et barneområde og alt du trenger for å tilbringe en hyggelig dag med bløtlegging. Ligger i Playa Blanca, sør på Lanzarote, er moro garantert i dette alltid livlige badelandet, ideelt for store og små.

Contenido

Hvis en av de store kjærlighetene til din sønn eller datter er dyr, er Loro Parque et sted du må se. Ligger på Tenerife, er det utvilsomt en av de store dyrehagene i Europa. Den har noen unike attraksjoner, fra pingvinariet største i Europa til lokalet Aquaviva (med et enestående show av maneter), spekkhoggere, en frittflygende voliere med hundrevis av fugler og, selvfølgelig, mange arter av papegøyer som vil glede alle de – og de er garantert en legion – som på et tidspunkt i livet hennes ble forelsket i filmen River.

Contenido

På Fuerteventura kan du ikke gå glipp av Oasis Park Fuerteventura, en autentisk visning av flodhester, afrikanske elefanter, sjøløver og papegøyer, som også har et interaktivt show med slanger og krokodiller. Det er det ideelle stedet å tilbringe en morsom dag utendørs i selskap med mange dyr som til nå bare har levd i drømmene dine.

Contenido

Den gigantiske øglen i El Hierro er en emblematisk art på øya, et ekte symbol på El Hierro som ikke finnes noe annet sted i verden. Den står for øyeblikket i fare for utryddelse, noe som betyr at dette særegne krypdyret, som kan nå 60 cm, får all slags omsorg. El Hierro Giant Lizard Recovery Center er ment for avl i fangenskap, med noen øgler utstilt for publikum som vil tillate de små ikke bare å forstå viktigheten av å bevare arten, men også å forestille seg hvordan øya var da disse store øglene , vakker og elegant, streifet fritt rundt i hvert hjørne.

Contenido

Hvis de minste har sjelen til oppdagelsesreisende, er øya La Palma det ideelle stedet å gå på jakt etter avsidesliggende konstellasjoner og fascinerende stjerner. Reservatet er erklært Starlight, noe som gjør det til hjørnet av astroturisme par excellence, og tilbyr en god del guidede aktiviteter for de minste, som vil føle seg som en del av universet mens de observerer stjernene fra en privilegert posisjon.

Contenido

En potensiell Cousteau Et paradis for eventyrere og et spennende show for enhver som elsker hav og dyr.

Contenido

I huset ditt har de små sjelen til cowboyer og drømmer om å bli de slemme og slemme fremmede som brast trygt inn i salongen foran de iskalde øynene til de alltid fiendtlige lokalbefolkningen. I Sioux City Park, sør på Gran Canaria, kan du gå gjennom en by i det fjerne vesten med alle slags show, dyr og et område for ridning.

Contenido

De minste i huset er ikke redde for å kjempe mot elementene og trosse utfordringene som Moder Natur sender. Vel, Garajonay nasjonalpark, i La Gomera, erklært et verdensarvsted av UNESCO, er et bra sted å utforske med familien og nyte ikke bare dette unike naturlandskapet – et tilfluktssted for laurbærskogen, en planteformasjon som har forsvunnet for mange steder på planeten for millioner av år siden – men på en liten øy som flommer over av autentisitet der det ser ut til at tiden ikke har gått.

Contenido

Hvis den lille gutten eller jenta i huset elsker liten fisk og annen marin fauna, bør du ikke gå glipp av et besøk til Poema de Mar. Dette spektakulære akvariet med et suggestivt navn som ligger i Las Palmas de Gran Canaria viser oss en god del av den marine faunaen som bor på øyene. Det er verdt å gå inn i fordypningene til det største buede akvariet i Europa og nyte ikke bare de mange marine artene det huser, men også de mange aktivitetene det er vert for knyttet til havets økosystemer.

Contenido

Los Jameos del Agua, på Lanzarote, er et av de monumentene som kombinerer natur, kunst og arkitektur som vil fascinere store og små. Den imponerende konstruksjonen designet av Lanzarote-arkitekten César Manrique er et naturlig skue bygget på taket av en vulkansk tunnel, etter at den kollapset. Resultatet er et senter for kunst, kultur og turisme som vil glede de minste, glade for å forestille seg eventyr mens de går gjennom det indre av en vulkan.