Fortell meg hvilken type du er... og jeg forteller deg hvilken er din perfekte strand

En gjennomgang av de beste strendene på Kanariøyene i henhold til hvilken type reisende du er.

Contenido

De lange, solfylte dagene på Kanariøyene, som gjør øygruppen til en evig vår med en gjennomsnittlig årlig temperatur på 24 ºC, inviterer deg til å ta på deg badedrakten og oppdage noen av de mer enn 500 strendene. For alle publikummere og enhver smak, på Kanariøyene, vil vi finne forskjellige typer strender: Jomfruelige og ensomme viker eller omfattende og livlige viker, med myk gylden sand eller svart vulkansk sand, med et hav av rolige gjennomsiktige vann å ha det gøy med familien eller med venner. De ideelle bølgene for å trene vannsport, med fritidsaktiviteter for å ha det gøy med venner... Du må bare velge hvilken som passer best til planen din og glemme alt i idylliske stranddager.

Contenido

Famara Beach – Lanzarote

Denne uberørte stranden nordvest på Lanzarote er omgitt av imponerende klipper på rundt 600 meter høye. Vinden og dens strømninger gjør Famara til en av de mest populære strendene blant elskere av surfing, kitesurfing eller windsurfing, og det er også vanlig å se hangglidere og paraglidere. Etter å ha øvd på favorittsporten din kan du se på en av de vakreste solnedgangene på øya. Du kan også gå opp til utsiktspunktet Bosquecillo og nyte magisk utsikt.

Contenido

Strendene i Corralejo – Fuerteventura

Ved siden av sanddynene i Corralejo, nordøst på Fuerteventura, ligger noen av de beste strendene på øya. Det er umulig å velge bare én langs den åtte kilometer lange kystlinjen, men hvis du er en elsker av vind- og bølgesport, finner du her ideelle strender for surfing, windsurfing eller kitesurfing. Og når du trenger en pause mellom bølgene, kan du slappe av på den hvite sanden og sole deg rolig.

Contenido

La Tejita – Tenerife

Hvis dette er din første ferie som et par, eller du ønsker å overraske din følgesvenn med en romantisk ferie til stranden, kan du ikke gå glipp av La Tejita. Litt over en kilometer lang, med mørk sand og gjennomsiktig vann, er dette en av de vakreste strendene på Tenerife, hvor du vil tilbringe en hyggelig dag i kontakt med naturen. Du vil også nyte litt privatliv, spesielt i en av endene, nær Montaña Roja, en vakker vulkan hvor du kan se en idyllisk solnedgang.

Contenido

Papagayo Beaches – Lanzarote

Fascinerende både for den turkise fargen på vannet og for landskapet som omgir det, vikene i Papagayo er perfekte for å dele en dag på stranden med partneren din. Til tross for sin popularitet, gir beliggenheten - noe avsidesliggende og med tilgang gjennom en grusvei - dette området av kysten av Lanzarote større intimitet og roligere enn andre mer besøkte strender. Derfor er det et godt valg for de som ønsker å nyte den fine hvite sanden og det krystallklare vannet på en fredelig og rolig måte, samt en vakker solnedgang.

Contenido

El Verodal – El Hierro

El Verodal-stranden, nordvest for El Hierro, skiller seg ut fremfor alt for sin spesielle vulkanske sand med rødlige toner. Det spektakulære landskapet, de imponerende klippene som omgir den og det vulkanske miljøet gjør denne stranden til et must-see for naturelskere. Selv om de sterke strømmene fraråder svømming, er det verdt å gå til El Verodal og nyte denne stranden som ligger i et nesten uendret miljø som lar deg kontakte naturen og betrakte storslått utsikt.

Contenido

La Francesa Beach – La Graciosa

Dette lille paradiset i La Graciosa, den minste av Kanariøyene, er en sann fantasi. Vi snakker om La Francesa, en strand med fin hvit sand - og i form av en hestesko - som står i kontrast til det turkise blå havet. La Francesa ligger sør på øya og tilbyr en fantastisk utsikt over den gigantiske natursteinmuren som er klippen på Famara på Lanzarote. Og alt dette fra en vill strand hvor du kan smelte sammen med den reneste natur og la deg overraske.

Contenido

Las Teresitas Beach – Tenerife

Las Teresitas-stranden ligger nordøst på Tenerife og er omtrent en og en halv kilometer lang. Det krystallklare og grunne vannet er alltid rolig takket være moloen, noe som gjør den til en ideell strand å gå med barn. De minste i huset vil ha det flott ved å leke på kysten eller i områdene som er beskyttet mot solen takket være palmene som pryder stranden. Las Teresitas har alle tjenester for å nyte en hyggelig dag med familien: dusjer, toaletter, garderober, strandbarer, badevakter og rikelig med parkering.

Contenido

Charco Verde – La Palma

I sørvest for La Palma ligger Charco Verde, et godt valg for å gå til stranden med barn uten å gi opp et landlig miljø. Denne koselige viken, ca 150 meter lang, er omgitt av klipper og banantrær, og har et stille hav hvor hele familien kan nyte en rolig dukkert. Denne stranden har en dusjservice, og det er også en strandbar hvor du kan kjøpe proviant. I tillegg er den lett tilgjengelig, forberedt med treramper for bevegelseshemmede og for barnevogner.

Contenido

Las Canteras – Gran Canaria

I den nordøstlige delen av Gran Canaria, i Las Palmas de Gran Canaria, ligger en av de mest kjente urbane strendene i Europa: Las Canteras. Denne kilometerlange sandbanken tilbyr flere aktiviteter å nyte sammen med venner. På dagtid kan du nyte solen ved siden av sandskulpturer, etter å ha leid hengekøyer og parasoller eller surfe i den sørlige enden. Den emblematiske baren fungerer som en naturlig molo og tilbyr områder fulle av marint liv, perfekt for snorkling. Ved solnedgang er det en fornøyelse å se alléen opplyst av utelivet på terrassene. Anbefaling, i Puntilla-området finner du mange restauranter med et eksepsjonelt tilbud av fersk fisk.

Contenido

Costa Calma (Jandía) – Fuerteventura

Med nesten to kilometer med hvit sand og turkis vann, vil stranden i Costa Calma - sør på Fuerteventura - glede enhver vennegruppe: både de som venter på ferien for å koble av med paradisiske turer langs kysten eller hvile i en. av hengekøyene deres, som de mer eventyrlystne som vil prøve nye ting som surfing eller windsurfing. I tillegg tilbyr det nærliggende hotelltilbudet stranden med ulike vannaktiviteter. Alt du kan forestille deg og mye mer for dine mer avslappede eller morsomme ferier, velger du.

Contenido

Maspalomas Beach – Gran Canaria

Grenset til det spesielle naturreservatet i Maspalomas sanddyner, fortsetter denne omfattende stranden med fin gylden sand og gjennomsiktig vann uten avbrudd i en annen av de mest kjente strendene på Gran Canaria, den i Inglés, med flere seksjoner for å møte behovene til alle besøkende . Dermed vil også elskere av nudisme finne sin plass her, for i Punta de Maspalomas kan du øve i total frihet.

Contenido

Playa del Inglés – La Gomera

Playa del Inglés, ved enden av Valle del Gran Rey, har vært en legende for hippiebevegelsen siden syttitallet. Denne nudiststranden har flere attraksjoner: den vulkanske sanden, fjellene som omgir stranden og et generelt rolig hav. I tillegg, i motsetning til andre nudiststrender, ligger Playa del Inglés nær restauranter og underholdningssteder. Av alle disse grunnene er det et godt alternativ å nyte en avslappende dag på stranden med alle tjenestene og fasilitetene vi måtte trenge.