Familieferier

Reise med barn til Kanariøyene

For å oppleve en annerledes og morsom familieferie, fins det ingenting bedre enn å besøke Kanariøyene. Øygruppen har alt de minste trenger for å ha det bra – badeland, fornøyelsesparker, utendørsaktiviteter, perfekte og komfortable strender for de små og muligheten til uforglemmelige opplevelser og eventyr.

Contenido

Kanariøyene har et imponerende utvalg av vannparker og fornøyelsesparker av alle slag der fornøyelser for store og små alltid er garantert. 

Contenido

Selv om alle badelandene på øyene er perfekte for gøyale opplevelser, er det å tilbringe en dag i Siam Park, det største badelandet i Europa og et av de beste i verden, en uforglemmelig opplevelse som du ikke kan gå glipp av, hvis du reiser til Tenerife med barn. 

I tillegg til å oppleve utrolige bassenger og sklier, har du i Aqualand Costa Adeje (Tenerife) også muligheten til å se delfinshowet som International Marine Animal Trainer’s Association (IMATA) har kvalifisert som det beste i verden. Badelandet Costa Teguise, det største på Lanzarote, tilbyr blant annet paintball for barn og voksne, forskjellige avdelinger og et lekebibliotek. 
 

Contenido

Kanariøyene har også dyreparker og akvarier der barn kan oppleve alle slags eksotiske dyr på nært hold. 

Loro Parque (Tenerife) er den mest populære med sitt spekkhoggershow, unikt på Kanariøyene, den største samlingen av papegøyer i verden og sitt fantastiske område for pingviner, som perfekt gjenskaper det naturlige habitatet til disse sjøfuglene. På akvariet Poema del Mar (Gran Canaria), tar Deep Sea-utstillingen deg med dypt ned i havet. Utstillingen har det største glassvinduet i verden. I Palmitos Park (Gran Canaria) vil de minste bli fascinert av den botaniske hagen som har en dyrehage, og Kanariøyenes største samling av orkideer. Og i Oasis Wildlife (Fuerteventura) vil du oppleve et konstant eventyr blant elefanter, krokodiller, vakre sjiraffer og sjøløver.
 

Contenido

Å tilbringe en dag på stranda med familien gjør ethvert barn glad – leke uten stopp, ha det gøy med å bygge uoverstigelige sandslott, hoppe i bølgene, dykke i vannet igjen og igjen, og kanskje nyte en god juice eller forfriskende is i skyggen av et palmetre. 

Strendene på Kanariøyene er perfekte for familieferier da de fleste av dem har alle typer tjenester og livredder-team, som til enhver tid garanterer sikkerheten til de badende.