Den magiske vulkanske gin

Den vulkanske gin som har overrasket hele verden og andre smaker som ville være umulig utenfor Kanariøyene.

Contenido

Å Være Kanariøyene et spesielt sted, det er logisk at like spesielle produkter er oppnådd i dem. De fleste av oss kjenner sødme av bananer Fra Kanariøyene og har følt den intense aromaer av mojo picó på våre ganer. Flere faktorer er ansvarlige, for eksempel det privilegerte klimaet eller de kunstige produksjonsteknikkene, men det er noe gåtefullt som umiddelbart oppfattes og som gjør disse åtte øyene så spesielle: vulkansk kraft.

Contenido

Takket være denne energien fra jordens tarm kom lava fra havets dyp og Kanariøyene ble født. Siden uendelig har øya befolkningen kjent hvordan man kan dra nytte av denne vulkanske naturen og få mest mulig ut av det.

Geria er forbløffende, hvor malvasia druen vokser takket være fuktigheten beholdt av laget av små fragmenter av vulkansk stein som dekker røttene til vinrankene, som også er beskyttet mot vinden av små sirkulære vegger av mørk stein. Denne særegne måten å dyrke vintreet har skapt et hypnotiserende landskap og unike viner som er anerkjent over hele verden for sin ekstraordinære kvalitet.

Contenido

Uten tvil har de som bor på disse øyene funnet en måte å dra nytte av hva naturen tilbyr dem. Et av de nyeste eksemplene er en gin laget takket være en vulkan. Det er ikke at nå på Kanariøyene utviser vulkanene gin i stedet for lava. I etableringen Av Obsidian Gin griper en vulkan på hvis bakker det såkalte "horisontale regnet" er fanget, et unikt og typisk fenomen På Kanariøyene som oppstår når havet av skyer som danner handelsvindene går inn i noen hindring, som for eksempel bladene på trærne, og de faller ned i form av tusen dråper vann. Som om du kunne drikke det reneste regnet og ånden til en vulkan i et enkelt glass.

Contenido

Og ikke bare det, fordi frukt som mango Fra La Gomera og ananas Fra El Hierro, samt søte appelsiner Fra Gran Canaria, ender opp med å gi Obsidian Gin all smaken av Det Kanariske landskapet.