De 5 mest instagrambare strender på Kanariøyene

Med denne lille strandguiden trenger du ikke kjøpe de vakreste postkortene på Kanariøyene, men du kan laste dem opp direkte til ditt sosiale nettverk.

Contenido

Instagram har blitt et åpent lerret der folk fra hele verden deler de mest sjarmerende scenene på planeten. En unik mulighet som dette sosiale nettverket gir oss til å oppdage vakre steder utover de mest turistiske og overfylte reiserutene. Kanariøyene er uten tvil et av de mest fotogene stedene, gitt deres mangfold og den spektakulære naturen i landskapene deres, spesielt de som bades av vannet i Atlanterhavet.

Dermed har skjærgården mange strender hvor du kan la deg rive med av søte far niente, ta en dukkert, trene vannsport, gå langs kysten eller... ta bilder på idylliske steder som vil skape misunnelse når bildet er delt på sosiale nettverk. Enten det du leter etter er landskap med sanddyner, strender med fin gylden sand eller vulkanske omgivelser med stein og svart sand, er det ingen tvil om at du må ta turen til Kanariøyene. Steder som Corralejo, Papagayo, Famara og Maspalomas... er allerede velkjente og monopoliserer alltid rangeringen av de beste strendene i verden. Men utover disse eksepsjonelle stedene er det andre hotspots som er fotogene å fotografere og hvor man kan posere for å få mange likes. Dette er de 5 vakreste strendene som kan instagrammes fra Kanariøyene.

Contenido

Gran Canaria har blitt et sant paradis for Instagrammere, som kommer på jakt etter de mest spektakulære hjørnene av øya. Mangfoldet i omgivelsene, som gjenspeiles i landskapet, gjør det spesielt attraktivt for mål. Dette er tilfellet med Maspalomas-stranden, kilometervis med fin gylden sand og bredde som gjør en andpusten, og som ved solnedgang tilbyr et idyllisk og uendelig bilde. Du bør også dra nytte av oppholdet ditt for å oppdage, og fotografere, det spektakulære naturreservatet Maspalomas-dynene som reiser seg foran havet. Den velkjente Faro de Maspalomas vil også uten tvil være en ramme å ta hensyn til for fotografiene.

Contenido

Litt over en kilometer lang, med mørk sand og gjennomsiktig vann, er La Tejita en av de vakreste strendene på Tenerife. Et hot spot perfekt sted å tilbringe en hyggelig dag i en autentisk natur. Hvis det du leter etter er privatliv, vil du finne det i en av endene, nær Montaña Roja, en vakker vulkan hvor du kan forevige utrolige solnedganger.

Contenido

Et navn som med ydmykhet ikke hyller stedets skjønnhet. Vi er her foran en pantone av blå som står overfor hverandre for å få fremtreden. Og fra deres harmoniske kombinasjon er andre grønnaktige, turkise toner født, som kontrasterer enda mer med mørket til de bratte vulkanske steinene som beskytter dette jomfruelige og unike rommet fra havets enorme, som venter deg utenfor. El Charco Azul, i El Hierro, er et naturlig basseng der enhver som sitter bare kan se bra ut.

Contenido

Å gå på månen kan være bildeteksten til ethvert øyeblikksbilde tatt på den overveldende stranden Cofete på Fuerteventura. Helt vilt er det 12 kilometer med gyllen sand som ser ut til å ha ingen ende, fanget mellom røft krystallklart vann på den ene siden og på den andre siden de imponerende og imponerende fjellene i Jandía.

Contenido

På Kanariøyene er det nødvendig å ta hensyn til ideen om at de vanskeligste stiene fører til de beste hjørnene. Slik er det nesten alltid, og det er ingen tvil om at det er verdt å oppdage hva som ligger på slutten av reisen. Bajo el Risco-stranden på Lanzarote er en av naturskattene som, selv om de har vanskeligere tilgang, fortjener å bli sett og foreviget, minst en gang i livet. Her eksisterer ikke sivilisasjonen. Alt er rolig og den eneste lyden som bryter stillheten er havets svaiing. Krystallklart vann og gyllen sand, blandet med vulkanske steiner, og en og annen innfødt plante, vil gi preg av et eksotisk, unikt landskap. Et under forsterket av majesteten til den imponerende Risco de Famara, som våker over stranden som strekker seg ut for dens føtter. Hvor bra ville disse postkortvisningene være fanget for alltid i en Instagram-profil og, selvfølgelig, i minnet...

Contenido

Men … hva om vi også koblet fra en liten stund?

For selv om det å fotografere hvert øyeblikk har blitt et reiseritual, er det ikke alt å fange utsikt og øve holdning omgitt av fantastisk natur. Den beste måten å nyte (og la andre nyte) sjarmen og fordelene ved en strand er å tenke på den, leve den og føle den. For det må du koble fra. Så fra tid til annen må vi slå av mobilen, puste dypt inn og ut, og bevisst observere med øynene våre – og ikke med kameralinsen – naturens skjønnhet som omgir oss. De andre sansene vil også kunne nyte en unik opplevelse takket være den rene og rene luften på strendene på Kanariøyene. Vi husker et vitenskapelig faktum som et argument for frakobling: ioniseringen av havbrisen øker serotoninnivået, og bidrar til å redusere angst. Men det oppnås bare ved å slå av teknologien og nyte øyeblikket.