Paragliding i Las Coloradas

Lange svev over El Confital-bukten

De laminære strømningene i Las Coloradas, som ligger nordøst på Gran Canaria, har lav til moderat intensitet og gjør at dette området er et utmerket alternativ hvis du vil betrakte storslagne solnedganger fra luften. I tillegg kan området friste med muligheten for enkel top landing. Flygeturene kan vare i mange timer og gir deg en unik utsikt til El Confital-bukten, Las Canteras-stranden og til og med Gáldar-fjellet – såfremt du har flaks og det er fint vær.

Et eksklusivt område for opplæring innen paragliding

Flygeområdet ligger på 60 meters høyde, ved Mirador de Las Coloradas i Las Palmas de Gran Canaria, som er øyas hovedstad. Dette området kan, sammen med Los Giles, anses for å være et svært godt sted for opplæring og finpussing av ferdigheter innen paragliding og hanggliding. Og den gode beliggenheten i fjellet, i tillegg til at det vanligvis er mye vind i området, gjør dette til et ideelt og nokså sikkert sted, både for erfarne piloter og for interesserte som er i ferd med å begynne med disse sportsgrenene.

Høyde
-
Localidad
Las Coloradas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Nunca dejes residuos de ningún tipo en el entorno, incluidas las colillas. Los restos de comida contribuyen a la proliferación de roedores y gatos asilvestrados que suponen una grave amenaza para la fauna.
  • Respeta a los animales, no los molestes ni los alimentes. Si ves algún ejemplar herido, puedes avisar en el teléfono de emergencias 112. Tampoco arranques flores o plantas.
  • No recojas ni te lleves piedras o cualquier otro elemento del medio natural. Tampoco lo modifiques amontonándolas para realizar las tristemente famosas “torres”.
  • No practiques actividades deportivas fuera de las áreas permitidas.
2
257
13
262
10045