Klatring i Arico

Kanariøyenes mest populære klatreområde

Arico er en kommune som ligger sørøst på Tenerife, og det er her du finner Kanariøyenes mest populære klatreområde – et område som samler en stor mengde klatresektorer på liten geografisk plass. Området er fullt av furuskoger og dype juv og er ideelt for tilhengere av denne idretten, ettersom det er laget mer enn 500 godt utstyrte ruter her. Det finnes noe for alle ferdighetsnivåer, selv om mesteparten av rutene har middels vanskelighetsgrad. Det høyeste punktet ligger på 35 meter.

Buldring i Ortiz-juvet

Ortiz-juvet er stedet der buldringsentusiaster samler seg, ettersom dette er et av de best egnede områdene på øya for denne idretten. El Río-juvet er derimot et av Tenerifes beste alternativer for klatring med høy vanskelighetsgrad, noe som skyldes at det ligger en rekke årer med vulkansk ignimbritt i fjellveggen. Uansett om du foretrekker buldring eller klatring, gjør det gode klimaet i området at du kan komme hele året. Men hvis været av en eller annen grunn ikke skulle være medgjørlig, kan du likevel klatre i en liten del av Porís de Abona.

Localidad
Arico

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Ta alltid med deg matavfall og sigarettsneiper. Legg heller ikke matrester i naturen, det kan føre til spredning av katter og rotter.
  • Gi ikke mat til dyr og ikke forstyrr dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, takker vi for at du tar kontakt via nødnummer 112.
  • Ta ikke med deg steiner og andre naturlige ting fra naturen. Gjør heller ikke inngrep som kan endre naturen, for eksempel steintårn.
  • Idrettsaktiviteter må ikke utøves utenfor de tillatte områdene.
1
257
13
262
10045