Barranco del Infierno

Vakkert landskap med overveldende natur

Barranco del Infierno, som har fått navnet fra det ulendte terrenget er et vernet naturområde som ligger i Adeje kommune, sørvest på Tenerife. Sammen med andre juv og klipper i området utgjør dette landskapet, det spesielt vernede naturreservatet Barranco del Infierno, et fantastisk sted med overveldende natur og et stort biologisk mangfold med en lang rekke endemiske arter. Blant fuglene er hauken, ravnen, tårnfalken eller trosten spesielt fremhevende. Dette naturreservatet, som også har en viktig arkeologisk verdi, innlemmer utallige grotter med helleristninger.

Følge gangstien og fordype seg inn i kløften

I dag, for å bevare miljøet og ikke endre utviklingen av artene som tilhører dette fantastiske stedet, er adgangen til gangstien i Barranco del infierno begrenset til 300 personer daglig, så det er nødvendig å forhåndsbestille. Dette spektakulære naturområde åpner seg gradvis, og viser den besøkende imponerende landskap langs hele den tre timer lange ruten, som fullbyrdes med et over 200 meter høyt fascinerende fossefall, en uforglemmelig belønning fra denne turen. Det anbefales å bruke egnet skotøy og ta turen på mindre varme dager.

Flora interest
Parking
Trekking routes
Public transport
Wildlife interest
Localidad
Adeje

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Gå ikke på steder som ikke er tillatt, og respekter skiltene til stiene. Å forlate de anviste veiene medfører skade på naturen og kan være farlig for deg og de som følger deg.
- Tenn ikke bål utenfor de tillatte områdene og vær spesielt forsiktig i sommermånedene.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i naturen med overdreven støy (høy musikk, roping...).
1
10
262
10045