Piscinas naturales de Mesa del Mar

Naturlige bassenger er svært populære

Det er det ideelle stedet å sole seg og nyte et fredelig saltvannsbad. Disse naturlige bassengene ligger på kysten av Tacoronte og er svært populære blant kommunens innbyggere, som besøker dem spesielt i sommermånedene. Det lille turistsenteret har to bassenger, hvorav den ene fylles i sommermånedene og det andre er tilgjengelig hele året. Området er lett tilgjengelig og har parkering, men du må vise forsiktighet på veien da den går nedover fjellsiden og har ganske skarpe svinger.”

Environment
Urban
Showers
Solarium
WC
Solo en verano
Oleaje moderado
Localidad
Tacoronte

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene.
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
- Kjæledyr er forbudt i mange av de naturlige bassengene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
1
9
262
10045