Piscina natural Jover

Tilgang for bevegelseshemmede

“Det er verdt å besøke dette naturlige bassenget som ligger i Tejina. Når du ankommer, vil du finne et idyllisk og rolig sted hvor du kan nyte utsikten over nordkysten av øya. Med beliggenhet på kysten av byen Tejina, San Cristóbal de La Laguna, har dette bassenget tilrettelagt tilgang for personer med redusert mobilitet. I tillegg kan du ta deg en forfriskende dusj med ferskvannet som kommer rett fra fjellet, takket være naturlige rør som er blitt formet i fjellet gjennom årene.

Is accessible
Solo en verano
Oleaje moderado
Localidad
San Cristóbal de La Laguna

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene.
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
- Kjæledyr er forbudt i mange av de naturlige bassengene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
1
9
262
10045