El Caletón de Garachico

En badeplass for hele familien i én av Tenerifes sjarmerende byer

Atlanterhavet har beroligende armer, og området rundt El Caletón nord på Tenerife beviser dette til fulle. Dette området ligger like ved San Miguel-slottet (16. århundre) og rommer den imponerende og berømte steinen som er et symbol på Garachico-utbruddet i 1706, da dette var den viktigste havnen på Tenerife. Området er av ren lava og er en perfekt kombinasjon av åpent hav og rolige, store steinbasseng for hele familien, få meter fra alle servicetilbudene du trenger på en solrik dag.

Bad i El Caletón de Garachico

Det å bade i El Caletón handler ikke bare om å lade batteriene i saltvannet. Det gir deg også muligheten til å se en del av ett av de vakreste historiske sentrene på Kanariøyene, med de spektakulære La Culata-klippene og utsikt over resten av kystlinjen i nord. Området har badevakter om sommeren, en restaurant på selve lavaen, parkeringsmuligheter, et offentlig svømmebasseng ved siden av, en strand i nærheten, den nye havnen og flere flotte steder du kan besøke for å spise eller handle. Alt du kan be om, på ett vakkert sted.

Showers
Solarium
WC
Is accessible
Kids zone
Todo el año
Oleaje moderado
Localidad
Garachico
Vær forsiktig hvis du bader

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene.
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
- Kjæledyr er forbudt i mange av de naturlige bassengene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
1
9
262
10045