Charcos junto a la plaza de Puerto Santiago y las Bajas

Spektakulære solnedganger

"De snodige formene på forgreiningen av lavastrømmene når de har nådd havet, har skapt denne lille bukten i ly for bølgene. Ved lavvann er det et idyllisk sted med krystallklart vann hvor du kan ta en dukkert blant de vakre lava-formasjonene. Bassenget ligger på kysten Puerto Santiago, Santiago del Teide, etter hotell Barceló, og du vil finne en trapp som letter adkomsten. Her kan du nyte en spasertur langs kysten, med spektakulær natur og solnedganger. Du må være ekstremt forsiktig når det er sterke bølger og høyvann.”

Environment
Urban
Sin vigilancia
Oleaje moderado
Localidad
Santiago del Teide

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene.
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
- Kjæledyr er forbudt i mange av de naturlige bassengene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
1
9
262
10045