Charco Los Chochos

Et fint basseng med saltvann

“Gå ikke glipp av dette magiske stedet i Los Silos kommune. Vulkanutbrudd har skapt snodige former her som også har gitt opphav til et vakkert basseng med saltvann, hvor du kan ta deg et bad og nyte ett spesielt miljø. Bassenget Los Chochos, som ligger ved siden av Charco de La Araña, har en dybde på omtrent to meter på det dypeste, og har en steintrapp med rekkverk for å lette adkomsten. Den passer for barnefamilier og er tilgjengelig for bading hele året så lenge sjøforholdene er ideelle. Herfra kan du se klippen Acantilados de La Culata og Teide på klare dager. Navnet har den fått fordi bøndene på dette stedet pleide å bløtlegge lupin-bønnen i saltvann for å fjerne den karakteristiske bitterheten til denne belgfrukten, på øyene kjent under navnet chocho.”

Parking
Solarium
Is accessible
Sin vigilancia
Oleaje moderado
Localidad
Los Silos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene.
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
- Kjæledyr er forbudt i mange av de naturlige bassengene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
1
9
262
10045