Charco de La Laja

Et vulkansk basseng for alle aldre i San Juan de la Rambla

Den intense blåfargen i Atlanterhavet er forvandlet til en diskré fargepalett i det største badeområdet i San Juan de la Rambla, nord på Tenerife. Du kan se steinbassenget La Laja fra utsiktspunktet med samme navn, og det formelig ber om å bli fotografert fra ulike vinkler. Du vil bare gå ned trappene så fort så mulig for å synke ned i det rolige, krystallklare vannet, som er skjermet mot det røffe havet av de vulkanske steinene som omslutter bassenget.

Et naturlig spa med historisk rikdom og restauranter i nærheten

Denne juvelen i den kanariske kronen ligger midt i hjertet av det historiske kvartalet i én av de mest attraktive landsbyene på Tenerife, som også har det beste klimaet i området. Den dukker overraskende opp i enden av én av de travleste gatene i landsbyen. Når du bader i La Laja-bassenget, kan du nyte samspillet mellom lavaen og Atlanterhavet, som har skapt et uforglemmelig naturlig spa. Tilgjengeligheten er utmerket, og stedet har et soleområde og tre barer og restauranter i nærheten der du kan lade batteriene.

Parking
Solarium
Solo en verano
Oleaje fuerte
Localidad
San Juan de la Rambla
Vær forsiktig hvis du bader

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene.
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
- Kjæledyr er forbudt i mange av de naturlige bassengene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
1
9
262
10045