Charco de la Araña

Et naturlig basseng som dukker opp ved lavvann

Hvis du leter etter et spesielt sted for kontakt med natur, trenger du å oppleve Charco de La Araña. Dette er et naturlig basseng som dukker opp ved lavvann, og forsvinner ved høyvann. Det er et ideelt sted å gi seg hen til det krystallklare vannet, spesielt hvis du øver deg på snorkling. Bassenget ligger ved stranden som det deler navn med, og er nær turistkomplekset med de kommunale bassengene. Omgivelsene er trivelige og promenaden inviterer deg til å praktisere sport ved havet. Her vil du kunne nyte landskapet med klippene, Acantilados de La Culata, og sjøfuglene som svever over bølgene. På promenaden finnes det i tillegg et imponerende skjelett av en finnhval (Baleanoptera borealis borealis). Denne skulpturen er en hyllest til hvaler og en refleksjon over forholdet mellom menneske og hav.

Parking
Showers
WC
Solo en verano
Oleaje moderado
Localidad
Los Silos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene.
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
- Kjæledyr er forbudt i mange av de naturlige bassengene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
1
9
262
10045