Charco de Isla Cangrejo

Et perfekt basseng for familien

Dette er et naturlig basseng som ligger på et vakkert sted på kysten ved Santiago del Teide, nærmere bestemt i det urbane Isla Cangrejo. Takket være en betongvegg som beskytter det mot bølgene, tilbyr bassenget et rolig sted til å ta med familien på bading og soling i uslåelige omgivelser. Å gå en tur rundt omkring og se hvordan bølgene slår mot steinene som stikker opp av havet, er et skue du ikke kan gå glipp av. Solnedganger til å drømme om. En trapp letter tilgangen, men du må være ekstremt forsiktig ved høyvann og sterke bølger.”

Sin vigilancia
Oleaje fuerte
Localidad
Santiago del Teide

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene.
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
- Kjæledyr er forbudt i mange av de naturlige bassengene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
1
9
262
10045