Punta Mujeres naturlige basseng

Varierte familiebasseng på Lanzarote

To kilometer med mange og varierte naturlige basseng, hvorav to er godt skjermet mot det åpne havet, gjør Punta Mujeres nord-øst på Lanzarote til et referansepunkt på øyen. Besøkende og beboere i alle aldre får mange fine inntrykk fra den ideelle blandingen av sol, lava og deilig saltvann, i en fiskelandsby med hvite hus som har beholdt den tradisjonelle stilen. De eneste tegnene på mennesker er noen menneskeskapte trapper og soleområder. Resten er bare natur, toppet med et dryss av salt.

Naturlige basseng for deilige bad, og vakre steder

En slik naturlig vannpark fortjener et langt besøk for å bli kjent med bassengene, havmunningen og de små oddene i området. Du kan også krydre besøket med en tur innom den tradisjonelle baren ved siden av ett av de mest populære bassengene. Opplevelsen styrkes også ytterligere ved at to av de mest besøkte turistsentrene ligger i nærheten, Jameos del Agua og La Cueva del los Verdes (de grønne grottene) samt mange restauranter og lekeplasser.

Environment
Urban
Parking
Solarium
Kids zone
Localidad
Haría

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
  • Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
  • Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
  • Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
  • Bruk ikke såpe i dusjene.
  • Bruk helst miljøvennlige solkremer.
  • Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
  • Kjæledyr er forbudt i mange av de naturlige bassengene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
3
9
262
10045