Los Charcones på Lanzarote

Uberørte, naturlige basseng sør på Lanzarote

Naturen som naturlig arkitekt overgår alt. De naturlige, uberørte bassengene i Los Charcones ligger sør på Lanzarote, fem minutters kjøring fra Playa Blanca. En rekke basseng av ulik størrelse, dybde og form ligger vakkert til, i sterk kontrast til det uferdige, tomme hotellet som menneskene har forlatt.

Et område som har noen av de vakreste naturlige bassengene på Kanariøyene

Til tross for kontrasten, eller kanskje på grunn av den, har Los Charcones alt du trenger for å slappe av, kose deg med en god bok eller godt selskap eller få litt tid for deg selv. Området er egnet for avslappende bad og dykkeområder, og det er en kontinuerlig strøm av uberørte, naturlige basseng langs den nesten to kilometer lange stien fra Pechiguera-fyret. Den naturlige designen overvelder deg og gjør opp for den vanskelige adkomsten via en gjørmete sti, det åpne havet og evige vinder.

Sin vigilancia
Viento
Rolig vann
LHBTI
¡Aviso!
Fare for å nærme seg kysten, spesielt på dager med sterke bølger
Localidad
Yaiza

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene.
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
- Kjæledyr er forbudt i mange av de naturlige bassengene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
3
9
262
10045