La Fajana

Tre herlige naturlige basseng nord på La Palma

Det finnes mange vakre naturlige basseng på Kanariøyene, men tre så nær hverandre at du nesten kan hoppe fra det ene til det andre på få sekunder, er en sjeldenhet. Et av de beste eksemplene på dette ligger i Barlovento nord-øst på La Palma og heter La Fajana. Rundt de tre bassengene med bølgeskjerming går det stier der du enkelt kan bevege deg mellom alle tre og bade i det krystallklare vannet.

Svøm, spis og slapp av på et perfekt sted på La Palma

Disse naturlige havbassengene er lett tilgjengelige og kan tilby parkering, soleområder og restauranter. Selv om det kan bli fullt på travle dager og trappene ikke er anbefalt for funksjonshemmede, er La Fajana likevel et bra badested for familien, der man kan kose seg med vannaktiviteter uten å være redd for farene som lurer på åpent hav. Beveg deg enkelt fra ett basseng til et annet, og kos deg i dette vakre hjørnet av øyen. En uforglemmelig opplevelse.

Parking
Showers
Solarium
WC
Kids zone
Sin vigilancia
Oleaje moderado
Localidad
Barlovento

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene.
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
- Kjæledyr er forbudt i mange av de naturlige bassengene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
5
9
262
10045