Charco Azul på La Palma

Det beste naturlige bassenget på La Palma

Charco Azul på La Palma gir de besøkende muligheten til å nyte havet på en annerledes og unik måte. Populariteten har vokst etter en nylig utbedring, og stedet ble faktisk tildelt en internasjonal pris i 2013 for de nye servicetilbudene. Bassenget ligger i San Andrés y Sauces, som er ett av de vakreste områdene nord på øyen. Det er et perfekt sted for en dag i solen sammen med familien og står i sterk kontrast til grøntområdene i laurisilvaen i nærheten, som er en viktig forhistorisk skog.

Et basseng med utmerkede servicetilbud, tildelt et Ecoplaya-flagg

Dette området har blitt ett av de beste badestedene, takket være de store steinbassengene som skjermer badegjestene mot bølgene. Det finnes også et barnebasseng med flat bunn, en liten foss, trappetrinn, rekkverk, et soleområde, dusjer og garderober, sikkerhetstiltak, renhold, grøntområder og parkering. Det er ikke rart at de ansvarlige bak Ecoplaya (miljøvennlige strender) gav prisen til dette hjørnet av La Palma i 2013.

Hammok sunshade
Parking
Showers
Solarium
WC
Kids zone
Solo en verano
Oleaje moderado
Localidad
San Andrés y Sauces

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene.
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
- Kjæledyr er forbudt i mange av de naturlige bassengene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
5
9
262
10045