Piscinas de Roque Prieto

Bade- og avslappingssted nord på Gran Canaria

Du kan koble helt ut fra omverdenen ved de naturlige svømmebassengene Roque Prieto nord på Gran Canaria. Disse to menneskeskapte bassengene i nærheten av Santa María de Guía passer perfekt for bad i rolig vann langs en kyst som er kjent for sine bølger. Bassengene er aldri overbefolket og ligger langt fra bylarmen, har grunne områder og områder som er opptil tre meter dype. Vannet blir kontinuerlig skiftet ut av havet.

Rolig, rent vann på Gran Canaria

Disse rustikke bassengene har ikke alle servicetilbud, men det kan man tåle i bytte for roen man finner i det stille vannet fra Atlanterhavet. Området har imidlertid et stort soleområde, rekkverk og enkel tilgang fra parkeringsplassen som ligger noen minutters gange unna. Vannet er så klart at du kan se alle detaljer på steinbunnen, og dette gjør Roque Prieto til en favoritt blant tilhengere av naturlige basseng. Bassengene ligger ved siden av store områder med bananplantasjer og er verdt et stopp uansett reiserute.

Parking
Solarium
Solo en verano
Oleaje fuerte
Localidad
Santa María de Guía

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene.
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
- Kjæledyr er forbudt i mange av de naturlige bassengene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
2
9
262
10045