Los Charcones

Et uforglemmelig naturlig basseng på Gran Canaria

Dette store og vakre dobbeltbassenget i kommunen Arucas nord på Gran Canaria er mye større enn det ser ut til fra starten av stien som fører dit, og du får garantert et rolig bad ved Atlanterhavet. Ovenfra er det formet som en person som gudene har hugget inn i steinene.

Stort naturlig basseng nord på Gran Canaria

Bassenget ligger nær hovedveien og flere byer, og området har parkering og en rekke servicetilbud, inkludert soleterrasser, restauranter og en rekke toaletter. Den utvendige muren passer utmerket til vandring ved lavvann, og området har mange interessante småbasseng og viker. Et stort steinutspring skjermer mot bølgene fra Atlanterhavet, og den forbløffende menneskelige formen er så overbevisende at den nærmest ber deg om å stoppe og avlegge et besøk.

Environment
Urban
Parking
Solarium
Kids zone
Solo en verano
Rolig vann
Localidad
Bañaderos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene.
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
- Kjæledyr er forbudt i mange av de naturlige bassengene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
2
9
262
10045