Las Salinas de Agaete

Naturlige basseng med vulkanske tunneler for hele familien

Las Salinas de Agaete er som en festning fra middelalderen, selv om den er full av saltvann. Disse tre naturlige bassengene ligger nord-vest på Gran Canaria, skjermet mot det åpne havet, og ligner på et slott på grunn av de kamplignende beskyttende søylene. Bassengene er knyttet sammen av vulkanske rør og har fantastisk utsikt over øyens kuperte kyst i nord-vest, og de passer perfekt til svømming.

Nær en havn og en ikonisk by

Bassengene har soleområder, dykkesteder i nærheten og enkel tilgang fra Agaete og havnen Puerto de las Nieves, som har berømte fiskerestauranter og båtforbindelse til Tenerife. Du kan gå fra havnen eller kjøre og parkere like ved bassengene, den forfriskende grønne palmelunden i nærheten og gården. Fem minutters kjøring fra den historiske byen Agaete finner du et slott som ikke er laget av sand, men av deilig saltvann.

Parking
Solarium
Kids zone
Solo en verano
Viento
Oleaje moderado
Localidad
Agaete
Vær forsiktig hvis du bader

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene.
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
- Kjæledyr er forbudt i mange av de naturlige bassengene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
2
9
262
10045