Charco de San Lorenzo

Et ideelt naturlig basseng nord på Gran Canaria

Nordkysten av Gran Canaria er spekket av naturlige basseng, men San Lorenzo-bassengene i Moya skiller seg ut. De to store naturlige bassengene gir deg følelsen av å svømme i havet, men i trygge, skjermede omgivelser. Du har også kort vei til restauranter og fasiliteter, og det er lett å ta seg dit via hovedveien langs kysten. En ekstra bonus er sandområdene i bassengene, noe som er en sjeldenhet langs den nordlige kysten.

Naturlig basseng langs motorveien og nær fasilitetene i Moya

Hvis barna liker sand, er San Lorenzo-bassengene perfekte for en familiedag ved havet med sine dusjer og garderober, toaletter, trappetrinn, parkering og fiskerestauranter. .Det største bassenget er 75 meter langt og 45 meter bredt, og enkelte steder er det er dypt nok til å stupe rett ut i det krystallklare vannet. Plaskelydene er det eneste som bryter inn i freden og roen på dette uforglemmelige stedet.

Parking
Showers
Solarium
WC
Kids zone
Oleaje fuerte
Localidad
Moya

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene.
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
- Kjæledyr er forbudt i mange av de naturlige bassengene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
2
9
262
10045