Aguas verdes

En alternativ for bading og avslapping på Fuerteventura
Fuerteventura forbindes med uendelige strender med finkornet hvit sand. Vestkysten har imidlertid røffere havforhold og skjuler fantastiske skatter for ferierende som er på jakt etter noe helt annet. Aguas Verdes, i Betancuria, er en slik skatt. Det er et perfekt eksempel på de mange uberørte naturlige bassengene som finnes på Kanariøyene: Seks kilometer med basseng spredt langs kysten, der det viktigste er å slappe av og slippe unna det hektiske hverdagslivet.
Utflukter og uberørte steinbasseng i Betancuria
Det nærmeste tegnet på menneskeliv er veien som fører deg nær denne samlingen med naturlige basseng, og de gjørmete stiene ned til bassengene. Ikke bli overrasket hvis du ser ekorn på vei til bassengene, og se opp for store krabber som bor i steinene. Et bad i dette rene og varme vannet er høydepunktet på denne alternative utflukten på en øy som er kjent for sine strender.
Environment
Natur
Localidad
Betancuria

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene.
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
- Kjæledyr er forbudt i mange av de naturlige bassengene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
4
9
15 14
262
10045