Pozo de las Calcosas

En vakker landsby med naturlige basseng nord på El Hierro

Denne lille landsbyen er kanskje den mest unike av alle på El Hierro, som er den minste av Kanariøyene. Du kan beundre de eldgamle halmtakene på mange av husene som er bygget av vulkansk stein, og i tillegg får du muligheten til å nyte ett lite og ett stort naturlig basseng som er delvis skjermet mot Atlanterhavet. Du kan også svømme på åpent hav, hvis bølgene tillater det. Dette er mer enn grunn god nok til å besøke området El Mocanal i Valverde, øyens hovedstad.

Ro og tradisjon under oppsyn av en resirkulert Neptun

Husene her ble bygget av fiskere for bruk om sommeren. Du kan komme deg til toppen av klippen med bil, der du finner to restauranter. Og hvis du vil besøke landsbyen nedenfor klippene, ligger den bare en kort spasertur unna. En koselig tur der du kan nyte den fantastiske utsikten over havet og den kuperte kysten. Steinene, som bølgene har gjort glatte gjennom mange hundre år, fungerer som små fliser langs store deler av stien. Og like ved badeområdet står det en eiendommelig statue til ære for Neptun, laget av resirkulerte materialer i 2007. Hvis det finnes et sted som passer for gudene, så er det her.

Solarium
Sin vigilancia
Oleaje fuerte
Localidad
El Mocanal
Precaución en el baño

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene.
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
- Kjæledyr er forbudt i mange av de naturlige bassengene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
7
9
262
10045