La Maceta

Det perfekte naturlige bassenget for alle aldre nord på El Hierro

Hvis du er på jakt etter et sted på El Hierro der du kan bade sammen med hele familien, slappe av og nyte solen i et naturreservat, finner du det her. Det naturlige bassenget La Maceta i El Golfo-dalen kombinerer sol, lava og havet og gir ny mening til ordet "nytelse". Bassengene med ulik størrelse ligger nord på øyen, skjermet mot bølgene, og er ensbetydende med avslappet bading.

Hovedbadeplassen i El Golfo

Selv om det åpne havet kan føre til svære brottsjøer og spektakulære bølger, passer disse bassengene perfekt for hele familien. I tillegg er det enkelt å ta seg dit med bil, og området har en stor parkeringsplass. Med metallrekkverk, et stort soleområde og trappetrinn ned i vannet er La Maceta hovedbadeplassen i El Golfo, og det med god grunn. Ta turen selv og finn ut hvorfor.

Parking
Solarium
WC
Is accessible
Kids zone
Sin vigilancia
Oleaje fuerte
Localidad
Frontera

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
  • Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
  • Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
  • Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
  • Bruk ikke såpe i dusjene.
  • Bruk helst miljøvennlige solkremer.
  • Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
  • Kjæledyr er forbudt i mange av de naturlige bassengene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
7
9
262
10045