Embarcadero del Faro de Orchilla

Et behagelig bad i Mar de las Calmas

Embarcadero del Faro de Orchilla er et massiv av en tradisjonell brygge som er blitt et vitne om den gamle maritime kommunikasjonen, opprettet på den tiden da fyret, Faro de Orchilla, ble bygget. I dag er dette en koselig badeplass som ligger i et isolert område, i nordenden av Mar de Las Calmas. Dette stedet, langt fra sivilisasjonen, ligger på det sørligste og vestligste punktet i Spania. El Faro de Orchilla hadde stor verdi i gammel kartografi, siden 0-meridianen ble satt her. Det er det viktigste sivile monumentet på øya El Hierro.

Parking
Solarium
Sin vigilancia
Oleaje moderado
Localidad
Sabinosa

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene.
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
- Kjæledyr er forbudt i mange av de naturlige bassengene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
7
9
262
10045